İnstagram Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

İnstagram Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?
İnstagram Hesap Gizleme Nasıl Yapılır

İnstagram hayatın bu kadar içindeyken özelliklerini öğrenmek kaçınılmaz olmaya başladı. Peki ama paylaştığınız gönderiler gizli kalmıyor mu? Bu yüzden de istediğiniz paylaşımları yapamıyor musunuz? İnstagram hesabı gizleme nasıl olur? diye aramaya başladıysanız doğru yerdesiniz.

İnstagram gizli hesap nedir, nasıl yapılır? Evet, uygulama içerisinden bunu çok kolay bir şekilde yapabilirisiniz. İPhone kullanıcıları için bu özellik aşama aşama nasıl oluyor görelim. Ama merak etmeyin diğer kullanıcılar için de mantık aynı olacaktır. İnstagram da  hesap gizleme işlemi güvenliğinizi arttıracaktır.

İnstagram Hesap Gizleme 

  1. Öncelikle İnstagram hesabınızı açın.
  2. Sağ alt köşede "profil simgesine" dokunun.
  3. Açılan ekranda, sağ üst köşede menü simgesine (üç çizgi alt alta) girin.
  4. Gelecek ekranda en üstte yer alan "Ayarlar" kısmına girin.
  5. Açılacak ekranda içeriklerini kimler görebilir "Hesap Gizliliği" butonuna basın.
  6. Gelen ekranda "Gizli Hesap" Buradaki "Gizli Hesap" bölümünün yanındaki yuvarlak butonu aktif hale getirdiğinizde Instagram hesabı gizli duruma geçecek. 

Buradan istediğiniz zaman, İnstagram hesap "herkese açık" ve İnstagram hesap "gizli "olarak değiştirebilirsiniz.

İnstagram Hesap Gizleme Ne Demek?

İnstagram hesabınızı "gizli" olarak değiştirdiğinizde, fotoğraf ve videolarınız sadece onayladığınız kişiler tarafından görülür. Değişim yaptığınızda bu durumdan eski kişileriniz etkilenmez. Bundan sonrası için gelen takip istekleri ,onaylama butonuyla gelir. Böylece yeni gelen takip isteklerini "Kabul Et" veya "Sil" seçenekleri ile kontrol altına almak elinizde olur. 

Kendinizi daha güvende hissettirecek İnstagram hesap gizleme işlemi aktif oldu bile.

Yorumlar

Yorum Gönder