İnstagram Beğendiğim Gönderiler Nerede

İnstagram Beğendiğim Gönderiler Nerede
İnstagram Beğendiğim Gönderiler Nerede

İnstagram 'da geçirilen vakit, paylaşılan gönderiler gün geçtikçe artıyor. İnstagram, kullanıcıların geçmiş beğenilerini arşivliyor, böylece; İnsanlar, beğendiği paylaşımları tekrar görebiliyor ve bu gönderilere aradan zaman geçse dahi ulaşabiliyor. Bu özelliği bilmeyenler ve bulamayanlar için kısaca bunu açıklayalım. Siz de; İPhone'da, Instagram beğendiklerim nerede?" diyorsanız, buyurun.

İPhone kullanıcıları, Instagram'ımın bu özelliğine nasıl ulaşılır bakalım.
  • İnstagram Beğendiğim Gönderileri Nasıl Görürüm?
  • Öncelikle İnstagram hesabınızı açın.
  • İnstagram ana sayfanızda, sağ alt köşedeki "profil sekmesine" ( Yani insan simgesine) tıklayın.
  • Açılan sayfada sağ üst köşede "menü" simgesine dokunun. ( Üç çizgi alt alta olan.)
  • Gelen ekranda "Hareketlerin" kısmına basın.
  • Gelen ekranda en üst sırada "Beğenmeler" sekmesine tıklayın.

Açılacak ekranda yer alan görüntüler sizin daha önce beğendiğiniz gönderiler olacak. En son beğendiğinizden başlayarak eski beğenilerinize doğru sıralanan listeyi buradan inceleyebilirsiniz.

Sol üst köşede "En yeniden en eskiye" ile Sırala ve filtrele sekmelerini göreceksiniz. Bunlardan herhangi birine tıkladığınızda seçenekler şu seçenekler açılacak: Sırala, Başlangıç Tarihi ve Bitiş Tarihi. Bu seçeneklere tıklayıp arama alanınızı daraltabilirsiniz. Böylece aradığınız gönderilerinize daha kolay erişmiş olursunuz.

Daha önceden beğenmiş olduğunuz gönderiler kaydedilir; bu kayıtlara erişme imkanı "İnstagram beğenmeler görme" özelliği ile, işte bu şekilde mümkün oluyor. 

Sonradan görmek istediğiniz paylaşımları, bu kısımdan kolayca bulabilmiş olacaksınız. İnstagram beğendiklerimi görme, işte bu kadar kolay. Bunun için sadece beğenmeniz yeterli.

Yorumlar